A great birthday!

posted in: London, Misc | 0

Igår var det dags att trilla över 31-strecket. Jag älskar verkligen födelsedagar. Väcktes av min kära man som sjöng “cykelhästen” för mig. Fina paket fick jag också, armband, halsband och en flaska Pimms. Ja ni kanske undrar vilken knasig present det är, men jag älskar verkligen denna
brittiska sommardrink. Sött o gött 🙂

Vi jobbade båda hemma så det var härligt att kunna umgås hela dan. Johan överraskade t.o.m på eftermiddagen med att baka en sockerkaka.

När datorerna var avstängda och en karaff pimms uppdrucken gick vi till nyss öppna Dalston Roof Park. Det är en härlig takbar bara ett stenkast från oss. I skrivande stund kan jag t.o.m. Se takbaren från vårt fönster. Ett gäng håller på med förmiddagsyoga. Ser härligt ut. Nog om det. …

Efter ett glas på taket skulle vi vidare till en hemlig restaurang som Johan bokat. En tur med overground och sen en promenad innan vi kom fram till Jamie Olivers Fifteen. Det hade jag aldrig kunnat gissa. Goda drinkar och god mat. Perfekt kväll. Perfekt dag!

Comments are closed.