Kentfest at Ullevi

posted in: Sweden, Travel | 0

1 June 2014

I söndags var vi på blixtvisit i Göteborg för att gå på Kentfest på Ullevi. Kentfest är bandet Kents minifestival där de har bjudit in ett antal olika akter. Uppställningen bestod till största delen av kvinnliga artister vilket är en skön omväxling mot många andra festivaler som verkar kämpa för att ens nå en 50/50-fördelning.

Blev en mycket trevlig tillställning, även om inramningen på ett ganska ödsligt Ullevi var lite märklig. Eftersom det inte fanns någon sittande publik ekade det lite tomt inne på jättearenan. Kvällens bästa var naturligtvis Kent sjävla som avslutade det hela. Kentnörden i mig (Johan) hade väl förstås önskat ännu mer äldre material.. Men det gör man ju alltid…

Vi hann även ta några öl och en burgare med Joel (tack för sängplats!) innan, samt fick hänga med Cathrin inne på området. Allt som allt mycket trevligt och väl värt att resa hem för!

 

 

Comments are closed.