Paul Smith @ Design Museum

posted in: London | 0

Idag besökte vi utställningen “Hello, my name is Paul Smith” på Design Museum. Den hade premiär i fredags och visar upp en mängd föremål från Paul Smith´s egna privata samlingar gällande hans inspiration, kollektioner, historia och designsamarbeten. Bland annat hade de återskapat hans första butik, hans kontor i Covent Garden och en liten bit av hans designstudio. Både jag och Madeleine gillar hans stil så det var kul att få en inblick i hur han jobbar och tänker. Det hela blev ju förstås ännu bättre när huvudpersonen själv dök upp och höll en en guidad tur inför mycket förvånade och förtjusta museibesökare. Han verkade på gott humör och berättade både om själva utställningen och om hur han fått inspiration till sina olika projekt. Riktigt kul att vi lyckades “tajma” in det, speciellt med tanke på att vi egentligen hade tänkt besöka Tate Britain idag.

Om ni har vägarna förbi London och gillar brittiskt mode och design kan jag verkligen rekommendera denna utställning. Den finns kvar på Design Museum fram till februari.

Comments are closed.